Tillykke!

Også til os. I dag på dronning Margethes 70-års fødselsdag udgiver vi nemlig den første bog i et nyt amt. Det drejer sig om bog 1 i Svendborg Amt. Bogen indeholder:

  • Indledning på både dansk og engelsk – her forklarer vi redaktionsprincipperne og giver også en detaljeret tegning af en typisk dansk landsbykirke.
  • Fagordbog over de mange fagudtryk, vi bruger i vores beskrivelser af kirkerne. Mange steder er forklaringerne suppleret med tegninger.
  • Fortegnelse over arkivalier vedrørende Svendborg Amt i almindelighed.
  • Litteraturforkortelser vedrørende Svendborg Amt.

For os er det en stor ting at tage hul på et nyt amt og arbejdet med den første kirkebeskrivelse er allerede godt i gang. Vi kommer, som vanligt, til at lægge ud med en købstadskirke, nemlig Svendborg Skt. Nikolaj Kirke. Købstadskirker har som regel en rig historie og mængder af inventar og gravminder, så det er et omfattende arbejde, der er i gang. Den bog har vi med andre ord ikke lige på bedding, men i mellemtiden vil der sikkert falde godbidder om Svendborg Skt. Nikolaj Kirke af her på bloggen.

Og så tilbage til dagens bogudgivelse. Den vejledende udsalgspris er 145 kr. Bogen kan som altid bestilles hjem til din lokale boghandler, eller du kan købe den i Museumsbutikken.

0 Kommentarer til “Tillykke! ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar