Skt. Nikolaj og Skt. Laurentii

Skt. Nikolaj leder måske nogens tanker hen på jul, og selvom årstiden ikke er den rette, er dagen i dag, en vi her på redaktionen har set frem til og talt ned til – nøjagtig ligesom med juleaften. I dag udgiver vi nemlig hele to bøger. En moppedreng på 240 sider og en lillebror, som med 184 sider, heller ikke er en af de allerslankeste.

Nu kan du derfor stifte nærmere bekendtskab med Skt. Nikolaj Kirke i Kolding og Skt. Laurentii Kirke i Kerteminde som får følgeskab af Emauskirken, Kertemindes valgmenighedskirke. Begge bøger kan naturligvis købes i Nationalmuseets Museumsbutik: Kirkerne i Kolding – Skt. Nikolaj Kirke, Danmarks Kirker, Vejle Amt, hefte 7-9 og Kirkene i Kerteminde – Skt. Laurentii, Danmarks Kirker, Odense Amt, hefte 20-21. Du kan også få din lokale boghandler til at bestille bøgerne hjem til dig.

Danmarks Kirkers seneste udgivelser.

Danmarks Kirkers seneste udgivelser.

Udgivelserne på Fyn har af økonomiske årsager ligget stillet i nogle år. Og for at markere hvor glade vi er for igen at være igang i den del af landet, har vi sammen med Museumsbutikken strikket et supergodt tilbud sammen – lad dig endelig friste! Måske får du lyst til at fornøje dig selv med en julegave i utide.

Lad dig endelig friste af dette enestående tilbud, hvor du sparer 652 kr. på bøger om Danmarks Kirker på Fyn.

Lad dig endelig friste af dette enestående tilbud, hvor du sparer 652 kr. på bøger om Danmarks Kirker på Fyn.

0 Kommentarer til “Skt. Nikolaj og Skt. Laurentii ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar